ÜZLETI FELTÉTELEK

ÜZLETI FELTÉTELEK

A JVC a hosszabbított (alább, mint JVC, a meghosszabbított garancia) 42 hónap garancia szolgáltatását az ETA Hungary Kft., székhely: Építész utca 8-12., 1116 Budapest, Magyarország, adószám: 0109962363, minden olyan Vásárló számára biztosítja, aki a 2016.05.01. és 2021.12.31. között kizárólagosan otthoni használatra vásárol JVC televíziót.

JVC, a Meghosszabbított garancia szolgáltatást az ETA Hungary Kft., székhely: Építész utca 8-12., 1116 Budapest, Magyarország, adószám: 0109962363, nemzetközi adószám: HU14274619  biztosítja a törvényes garancián felül 42 hónapra. A garancia hosszabbításának a kezdete megegyezik a vásárlás dátumával, az adott időtartam pedig a 42 hónap  lejártáig érvényes.

 • Az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás feltételei nem egyeznek meg a Polgári törvénykönyvben található garanciális feltételekkel, a szolgáltatás saját Üzleti feltételekkel rendelkezik, melyek az www.jvc-tv.hu weboldalon találhatók.
 • Azokra a kérdésekre, amelyekre az Üzleti feltételek leírásban nem talál választ, a Polgári törvénykönyvben található rendelkezések vonatkoznak, XXIV rész – Hibás teljesítés. 
 • Az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás nem érvényes, ha a Vásárló jogi személy, vagy vállalkozó!
 • A szolgáltatásra való jog nem automatikus a termék vásárlását követően, hanem szükséges lesz a szolgáltatást a www.jvc-tv.hu web oldalon aktiválni, az JVC, a Meghosszabbított garancia szekcióban. 
 • Az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás aktiválása a https://www.jvc-tv.hu/guarantee-42/  weboldalon úgy történik, hogy a Vásárlónak ki kell töltenie egy kérdőívet. A megadott adatok az „JVC, a Meghosszabbított garancia” „Igazolásban” lesznek lementve, amelyet a Vásárló nyomtat ki magának. Az igazolás és a vásárlási bizonylat felmutatása az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatásnak a felhasználási feltétele!
 • A weboldalon történő aktiválást szükséges legkésőbb a vásárlástól számított 30 napon belül végrehajtani! A vásárlás dátuma a vásárlási bizonylaton található meg.

Az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás - reklamáció – felhasználása.

Az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás felhasználásához szükséges, hogy a Vásárló vigye magával a terméket, az „JVC, a Meghosszabbított garancia” igazolást és a vásárlási bizonylatot a garanciális ETA szervizbe, vagy a terméket az említett dokumentumokkal együtt küldje el postán a következő címre: Árvai Háztartásigép Szerviz és Kereskedelmi Kft. Cím: 1181, Budapest, Reviczky Gyula u. 59.

További információt, illetve a reklamáció felhasználásáról szóló felvilágosítást a +36 70 426 6833 telefonszámon, vagy az info@eta.hu e-mail címen keresztül kaphat, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, ahol biztosítjuk Önnek a reklamáció pontos folyamatáról szóló információkat!

A Vásárló köteles a info@jvc-tv.hu e-mail címről, vagy szervizből érkező felszólításra elektronikusan a vásárlási bizonylat másolatát és az „ETA Meghosszabbított garancia” „Igazolás” másolatát elküldeni!

További információk:

 • Az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatáshoz tartozó reklamáció érvényességi ideje 30 nap. Ha ez időn belül nem gondoskodik a reklamáció aktiválásáról, akkor a termék a nem javítható kategóriába fog kerülni!
 •  Amennyiben a termék olyan meghibásodással rendelkezik, amely javítható, a Vásárlónak joga van a termék javítására! Ha ez a folyamat nem kivitelezhető, akkor a Vásárlónak joga van a termék cseréjére!
 •  Abban az esetben, ha a terméket nem lehet megjavítani, a Vásárlói szerződés felmondása helyett, az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás időtartamára vonatkozó időszakra az ETA fenntartja a jogot a hibás terméknek egy azonos termékre történő cseréjére, amely hasonló, vagy jobb technikai paraméterekkel rendelkezik és amely az aktuális ETA választékában megtalálható. Abban az esetben, ha a Vásárló nem fogadja el az ajánlott terméket, az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás hatályát veszíti, bármilyen következő vásárlói követelmény nélkül.

 Az ETA a.s. nem felelős olyan károsodásért, illetve az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás nem érvényes olyan károkra, amelyek a következők miatt keletkeztek:

 • Nem megfelelő működési körülmények
 • Nem a használati utasítás szerinti, vagy terméknek megfelelő használat
 • Nem szakmai, illetve nem jogos termék változtatása, javítása
 • Elháríthatatlan esemény (pl. természeti katasztrófa)
 • Mechanikus károsodás
 • Nem előírt tápfeszültség használata
 • Nem megfelelő, vagy nem szakmai használat
 • Nem szabványos tartozékok használata a készülékkel együtt
 • vagy más olyan esetekre, amelyekre nem érvényes a garancia a Polgári törvénykönyv szerint.

További feltételek

Az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás aktiválásával a Vásárló elfogadja az JVC, a Meghosszabbított garancia üzleti feltételeit!

Az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás nem vonatkozik a károsodás miatt leárazott termékekre, a nem komplett termékekre, valamint hiányzó tartozékok és felszereltség esetén!

Bármilyen „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás feltételének be nem tartása esetén az ETA fenntartja a jogot, hogy az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatást érvénytelennek tekinteni, aminek következtében a szolgáltatás nem lesz végrehajtható! A Vásárlóval történő előzetes megbeszélés után lehet csak a meghibásodást díj ellenében elhárítani!

Ezek az üzleti feltételek 2016.05.01-től érvényesek. Az ETA Hungary Kft. fenntartja a jogot ezen Üzleti feltételek változtatására! Az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás Üzleti feltételeinek aktuális változata az www.jvc-tv.hu weben megtalálható. Az üzleti feltételek változásáról szóló információt a változás bevezetése előtt elküldi az ETA társaság a Vásárlóinak. Ha a Vásárló 7 napon belül nem küld az ETA számára írásbeli értesítést, hogy az Üzleti feltételek változtatását nem fogadja el, akkor az ETA társaság ezt annak tekinti, hogy a Vásárló az új Üzleti feltételeket elfogadja és a továbbiakban mindkét fél az új Üzleti feltételek alapján fog eljárni.

Kelt: Budapest, 2016.05.01.

Hol vásárolhatom meg JVC