ÜZLETI FELTÉTELEK

ÜZLETI FELTÉTELEK

A JVC 42 hónap garancia szolgáltatást az ETA Hungary Kft. társaság nyújtja minden olyan vásárló számára, aki magyarországi viszonteladótól, kizárólag otthoni használatra vásárol JVC televíziót. A társaság székhelye: 1116 Budapest, Építész utca 8-12. 2.em. 7-8. Cégjegyzékszám: 01-09-962363, Közösségi adószám: HU14274619. Az ETA Hungary Kft. a JVC televíziók kizárólagos magyarországi importőre, a jogszabályok által meghatározott kötelező garancia keretén túl, saját hatáskörben, a kijelölt eladóknál megvásárolt termékekre az eladástól számított 13. hónaptól a 42. hónap végéig külön garanciát nyújt. A 42 hónap garancia szolgáltatás a termék vásárlásától számított 42. hónap utolsó napjával befejeződik.

A 42 hónap garancia szolgáltatásra kizárólag természetes személyek jogosultak, így céges vásárlások (és jogi személyek) vásárlása esetén a törvényileg előírt, értékhez kapcsolódó garanciális idő az irányadó.

A JVC 42 hónap garancia szolgáltatása a JVC Televíziókra érvényes. A 42 hónap garancia szolgáltatás érvényesíthetősége a termékeken meg van jelölve.

A JVC Televíziók esetében a 42 hónap garancia szolgáltatáshoz ellenőrizze a megvásárolt termék csomagolásában található jótállási jegyet.

A képen szöveg látható

Automatikusan generált leírás

Amennyiben 2021 január után vásárolta meg a készüléket, és az Ön termékének csomagolásában nem a fenti tartalmú jótállási jegy szerepel, úgy töltse le a https://www.jvc-tv.hu/jotallasi-jegy/ oldalról a jótállási jegyet, és kérje meg a kereskedőt, akitől a terméket vásárolta, hogy töltse ki Önnek a vásárlási bizonylat alapján az extra garancia érvényesétéhez.

A 42 HÓNAP GARANCIA SZOLGÁLTATÁS ÉRVÉNYESÍTÉSE – A REKLAMÁCIÓ RENDEZÉSE

1. A 42 HÓNAP GARANCIA érvényesítéséhez a reklamációt vagy hibát a termék eladásának a helyén vagy márkaszervizben kell bejelenteni (https://www.jvc-tv.hu/szerviz/ ).

2. A hiba bejelentésével egyidőben be kell nyújtani:

  • Az eredeti vásárlási bizonylatot, vagy az eredeti vásárlást igazoló számlát
  • A termék csomagolásában található, kereskedő által kitöltött jótállási jegyet
  • A megreklamált terméket az összes tartozékával együtt

3. A JVC 42 hónap garancia érvényesítési feltételei nem azonosak a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján kidolgozott garanciális feltételekkel. A JVC által nyújtott 42 hónap garancia szolgáltatásra a jelen kereskedelmi feltételek vonatkoznak.

Amennyiben a regisztráció vagy a reklamáció során nehézségekbe ütközik, akkor vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal.

info@jvc-tv.hu

További információk:

 • Az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatáshoz tartozó reklamáció érvényességi ideje 30 nap. Ha ez időn belül nem gondoskodik a reklamáció aktiválásáról, akkor a termék a nem javítható kategóriába fog kerülni!
 •  Amennyiben a termék olyan meghibásodással rendelkezik, amely javítható, a Vásárlónak joga van a termék javítására! Ha ez a folyamat nem kivitelezhető, akkor a Vásárlónak joga van a termék cseréjére!
 •  Abban az esetben, ha a terméket nem lehet megjavítani, a Vásárlói szerződés felmondása helyett, az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás időtartamára vonatkozó időszakra az ETA fenntartja a jogot a hibás terméknek egy azonos termékre történő cseréjére, amely hasonló, vagy jobb technikai paraméterekkel rendelkezik és amely az aktuális ETA választékában megtalálható. Abban az esetben, ha a Vásárló nem fogadja el az ajánlott terméket, az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás hatályát veszíti, bármilyen következő vásárlói követelmény nélkül.

 Az ETA Hungary Kft. nem felelős olyan károsodásért, illetve az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás nem érvényes olyan károkra, amelyek a következők miatt keletkeztek:

 • Nem megfelelő működési körülmények
 • Nem a használati utasítás szerinti, vagy terméknek megfelelő használat
 • Nem szakmai, illetve nem jogos termék változtatása, javítása
 • Elháríthatatlan esemény (pl. természeti katasztrófa)
 • Mechanikus károsodás
 • Nem előírt tápfeszültség használata
 • Nem megfelelő, vagy nem szakmai használat
 • Nem szabványos tartozékok használata a készülékkel együtt
 • vagy más olyan esetekre, amelyekre nem érvényes a garancia a Polgári törvénykönyv szerint.

További feltételek

Az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás aktiválásával a Vásárló elfogadja az JVC, a Meghosszabbított garancia üzleti feltételeit!

Az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás nem vonatkozik a károsodás miatt leárazott termékekre, a nem komplett termékekre, valamint hiányzó tartozékok és felszereltség esetén!

Bármilyen „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatás feltételének be nem tartása esetén az ETA fenntartja a jogot, hogy az „JVC, a Meghosszabbított garancia” szolgáltatást érvénytelennek tekinteni, aminek következtében a szolgáltatás nem lesz végrehajtható! A Vásárlóval történő előzetes megbeszélés után lehet csak a meghibásodást díj ellenében elhárítani!

Az ETA Hungary Kft. fenntartja a jogot ezen Üzleti feltételek változtatására! Az üzleti feltételek változásáról szóló információt a változás bevezetése előtt közzéteszi az ETA Hungary Kft. a weboldalán.

Hol kapható a JVC